Een ervaren Paraveterinair nodig?

Contact met Marjan Download CV

04 Juli 2020

 

" Als u op zoek bent naar een zeer ervaren, integere, hard werkende dierenarts assistente, bent u bij Marjan Heijmans aan het juiste adres.

 

Zij kan zeer gestructureerd werken, beschikt over fantastisch communicatieve vaardigheden en zowel dier als mens voelt zich prettig in de buurt van Marjan.

 

Marjan denkt mee met de dagelijkse werkzaamheden in de praktijk, is probleemoplossend gericht, maar past zich ook aan binnen de heersende praktijkvoering.

 

Ze raakt niet snel in paniek en zowel aan de telefoon als verkoop technisch ben je bij Marjan aan het juiste adres. Good veterinary practice is dan ook voor haar een streven. "

 

Dierenarts, Benigna Pino

11 februari 2020

 

" Sinds vorig jaar is Marjan al een aantal keer ons team komen versterken. Voor onze praktijk met een klein vast team is het ideaal om een vaste ZZP-er te kunnen benaderen om vakanties en calamiteiten op te kunnen vangen. Wij hebben in Marjan een vast en betrouwbaar gezicht gevonden. Ze is snel vertrouwd met de praktijkvoering, is handig met de computers en erg lief voor de dieren.

 

Kortom, een fijne invalkracht voor onze praktijk! "

 

Dierenarts Kim van Brakel

 

03 Maart 2020

 

" Sinds enige maanden valt Marjan af en toe bij ons in. 'Ons' is het AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden, een grote spoed- en verwijskliniek in Rijswijk.

Geen makkelijke kliniek om 'even' in te vallen, de paraveterinairen in de spoed en IC hebben veel verantwoordelijkheid en er wordt veel zelfstandigheid van ze verwacht. Verder kan het super hectisch zijn met binnenkomende ernstige en minder ernstige spoedgevallen en een opname voor dieren die ook verzorgd en in de gaten gehouden moet worden.

 

Marjan draait hier echter haar hand niet voor om. Ze blijft echt ten alle tijden rustig en vriendelijk en werkt ondertussen hard door. Het leek net alsof ze al jaren in het team had meegedraaid, ik vertrouw haar 100%. Als ze zegt dat ze iets gaat doen, dan wordt het gedaan, als ze het niet weet, komt ze het vragen. Marjan past ook goed in het team en ook van mijn collega's en de paraveterinairen hoor ik terug dat ze zo vreselijk blij met haar zijn.

 

Tot slot is Marjan iemand die het graag schoon en overzichtelijk houdt, iets waar ik heel blij van word en wat in een drukke en bij tijden chaotische opname extra fijn is. 


Kortom, een super meid! Jammer dat ze niet bij ons wil blijven werken 😉 "

 

Dierenarts Marieke Knies

specialistisch verwijscentrum haaglanden AnicuraSpecialistisch Verwijscentrum Haaglanden

13 februari 2020

 

We hebben Marjan leren kennen als een vriendelijke en behulpzame paraveterinair. Ze weet opvallend snel haar weg te vinden en draaide vrijwel direct probleemloos in ons team mee. Ze is meedenkend en heeft een ruime ervaring in het vak. Voor ons  is het een aanwinst om haar bijvoorbeeld voor vakantiedagen op te kunnen roepen. "

 

Dierenarts Elise Bleijenberg

 

Contact

Paraveterinair Marjan Heijmans

Lid van Vedias

KVK 74595040

CIBG: 640419

Telefoonnummer: 06 14 24 60 43