Een oppas met zorg voor uw huisdier?

Contact met Marjan

Huisdierverzorging aan huis (Vetnurse @ Home)

 

GESLOTEN WEGENS VAKANTIE OP

26 april tot en met 10 mei 2024

3 tot en met 23 augustus 2024

 

Mei - Juli - Augustus 2024 kan ik geen nieuwe oppas adressen aannemen.

 

Gaat u met vakantie en zoekt u een (medische) huisdierenoppas?

Graag verzorg ik uw katten, konijnen, knagers, vissen of vogels aan huis.

Van weekend of langer in hun eigen vertrouwde omgeving.

 

Is er speciale zorg nodig, dan kan ik u ook van dienst zijn:

 • Diabeteskat
 • Medicatie toedienen
 • Nagels knippen
 • Eenvoudige vachtverzorging kat/konijn

Bij de verzorging aan huis zit inbegrepen:

 • intakegesprek
 • zorg voor uw huisdier
 • schoonmaak kattenbak
 • toedienen van medicatie
 • ongelukjes verwijderen
 • post sorteren
 • planten water geven
 • stofzuigen

Prijzen

Verzorging bij u thuis (t/m 3katten)

elke extra kat 

€ 11 per bezoek

 

€ 5

vakantieopvang

cavia & konijn

incl groenvoer

€ 5 per dier/dag
Nagels knippen:    € 10 per dier
Medicatiegegevens:  € 5 per keer/dier
Vachtverzorging:  € 20 per 30 minuten
Reiskosten:

€ 0,25 per kilometer

Dierenartsbezoek:

€ 16

 

Werkomgeving:

Leidschenveen, Ypenburg, Nootdorp, Voorburg, Mariahoeve, Leidschendam, Zoetermeer Meerzicht & Buytenwegh

 

Vakantieopvang (binnen)konijnen en knagers bij mij thuis

 

> Buiten mijn werkgebied op aanvraag <

 

Graag tot ziens tijdens een informele kennismaking bij u thuis.

Recensies

 

 

 

 

 

Petra, 2 april 2024

 

“Marjan heeft 18 dagen op m’n twee lieve katten gepast. Wat een verademing om haar de zorg toe te vertrouwen! Elke dag kregen ze knuffels, werd er gespeeld en het huis bleef spik en span achter. Door m’n afwezigheid werden de broertjes wat baldadig… hier en daar werd een plant gebruikt als speelgoed ๐Ÿ˜ Marjan handelde praktisch, zorgde ervoor dat dat niet meer kon gebeuren. Met haar afgesproken om om de paar dagen even te laten weten hoe t ging. Dat werkte goed! Eerlijk, helder en vooral genietend van de beestjes, deed ze verslag.

Marjan is een betrouwbare, zorgzame en lieve oppas. Ik kan haar een ieder aanbevelen! “

 

 

 

Marion, 24 mei 2023

 

" Marjan werd mij indirect door de assistente van mijn dierenarts. Mijn poes Lulu had medicatie nodig terwijl ik een lang weekend van huis ging. Marjan was zeer matig, liefdevol met Lulu, en zij samengevoegd mij foto's en filmpjes waardoor ik kon zien dat alles goed Ik was volkomen gerust. Ik zou zeker weer een beroep op haar doen en haar aanbevelen.
Dankjewel, Marjan, voor je goede en liefdevolle zorg! "

 

 

 

Marco, 24 februari 2022
 

"Marjan heeft uitstekend voor onze 3 katten geleverd.

De oudste kat (suikerpatiënt) moest zelfs nog naar de dierenarts, maar dat heeft ze heel goed geregeld, zodat bij onze afwezigheid de zorgen toch worden weggenomen "

 

 

 

Magdalena, 23 december 2021
 

"Marjan heeft mijn rode kat Karla al twee keer bekeken en Karla raadt haar van harte aan!

Marjan ervoor dat Karla goed gevoed werd, dat zijn water vers was, dat zijn kattenbak schoon was en dat hij rondsprong, met zijn speelgoed speelde en de tuin in ging.

Marjan vond me ook de foto's van Karla, die me opvrolijkten toen ik weg was en het maakte me blij dat hij in goede handen was "

 

 

 

Monica, 5 januari 2020

 

"Marjan is echt een uitstekende vakvrouw. Ze heeft op geweldige wijze voor onze vier huisdieren (een oude hond en drie katten) gezorgd!

 

Onze hond had problemen met het onder controle houden van plas en poep, en kreeg bovendien een van onze jonge katten een ernstig probleem met zijn nieren en kon hij net tijdens ons vertrek niet plassen. Goed,

 

Marjan is zo ontzettend goed geweest dat ze niet alleen de afzuiging tijdens kerstavond op een professionele en effectieve manier heeft afgehandeld, maar ook onze kat zo goed mogelijk heeft laten herstellen en ons het juiste advies heeft gegeven. Marjan blijkt niet alleen diepgaande ervaring, diepgaande kennis en sterke competentie, maar ook (en nog belangrijk) LIEFDE VOOR HAAR BAAN.

 

Marjan is dol op huisdieren en haar werk! Marjan maakte ook ons โ€‹โ€‹huis schoon en bij onze terugkeer opgemerkt we erg verrast om te merken hoe uitstekend haar activiteit in elk zichtbaar was.

 

Ik raad Marjan ten zeerste aan iedereen aan en kijk uit om haar weer te mogen helpen, omdat ik er zeker van ben dat ze de best mogelijke service kan bieden.

Nogmaals bedankt Marjan, je was ECHT FANTASTISCH! "

 

 

 

Frederike, 10 november 2019

" Marjan heeft een week op onze twee geschikte katten. Ze houdt van je goed op de hoogte en stuurt leuke foto's en filmpjes! We hebben een poes (Illy) die wat banger is en die laat ze op het tempo van Illy haar vertrouwen winnen. Wij zijn erg blij met Marjan en kunnen haar zeker aanbevelen!

Een volgende keer zullen we haar zeker weer vragen om op te passen. "

 

 

 

Mali, 4 november 2019

" Marjan is een zeer professionele en betrouwbare kattenoppas. Onze 2 kittens werden heel goed verzorgd terwijl we 5 dagen weg waren. De ingewikkelde foto's en grappige video's die ze van de kleintjes gecombineerd, gebracht me tot roest, omdat ik wist dat ze er heel erg aan toe waren. goede handen."

 

 

 

Wendy, 26 oktober 2019

" Marjan is erg professioneel en gaat liefdevol met de katten om. Heeft verstand van zaken. Heeft alle doorgesproken dingen veroorzaakt. We kregen regelmatig een filmpje van foto van de katten, dat was erg fijn.

 

Zeker een aanrader en de volgende keer zouden we weer voor Marjan kiezen. "

 

 

 

Marjoleine, 5 oktober 2019

" Wij konden heerlijk van onze vakantie genieten met de wetenschap dat Marjan heel erg goed voor onze 3 huisgenoten zorgt. Fijn ook dat wij foto's gestuurd kregen waarop te zien was dat onze katten prima werden verzorgd.

 

Weer super bedankt Marjan!!

 

Je bent echt top!! "

 

 

 

Dieuwke, 15 juni 2019

" Marjan heeft heel goed voor mijn twee katten geleverd. Een van hun medicijn nodig en Marjan heeft netjes geleverd dat zij dat twee keer per dag heeft genomen. Vooraf was de kennismaking en communicatie soepel en diepgaand. Dat wekte direct vetrouwen op. De katten waren blij en ontspannen toen ik terugkwam.

 

Ik zou zeker Marjan weer vragen om voor mijn katten op te passen. "

 

 

 

Maarten, 8 juni 2019

" Marjan heeft afgelopen twee weken voor onze twee katten voorzien 2 x per dag waarvan 1 kat diabetes heeft de verzorging was super we kregen berichten dat het goed ging met de twee en zo hadden we een onbezorgde vakantie niets anders dan lof voor Marjan gelijk onze hebben volgende vakantie met Marjan geregeld."

 

 

 

Wendy, 24 mei 2019

" Hoe fijn om weg te kunnen gaan en me geen zorgen te maken over de katten! Vooral omdat ik oudere katten heb, waarvan er één speciale zorg nodig heeft ivm diabetes. Marjan liet bij de kennismaking direct zien dat ze haar hand niet omdraait voor bijv. het geven van een spuitinsuline (sterk nog, mijn kat lijkt wel relaxter dan wanneer ik dat zelf doet :) ).Ze reageert snel op mijn aanvragen en berichten en, aan de kattenkamer te zien bij terugkomst, werkt ze netjes en veilig.

 

Bij Marjan weet ik dus dat mijn katten in goede handen zijn en kan ik een gerust hart op vakantie ontmoeten! "

 

 

 

Contact

Paraveterinair Marjan Heijmans

Lid van Vedias

KVK 74595040

CIBG: 640419

Telefoonnummer: 06 14 24 60 43